HTML

Blog

Slika
Rast kamata očigledno ne sprječava građane i privrednike da se zadužuju. Kriza za sada nije uticala na rast tražnje za kreditima ni u zemljama regiona, tako bar pokazuju najnoviji podaci centralnih banaka. Anketa o kreditnoj aktivnosti banaka koju sprovodi Centralna banka Bosne i Hercegovine takođe ukazu...
Slika
Planirate li kupovinu stana ili kuće – obratite se za uslugu Mobilni bankar i lakše realizujte hipotekarni stambeni kredit sa fiksnom ili promjenjivom ks. Promjenjiva od 1,89, fiksna od 2,99.
Slika
Potreban Vam je gotovinski kredit ili kredit za refinansiranje postojećih zaduženja? Htjeli ste na putovanje ili možda kupiti novi automobil? Urediti stan, kuću ili dvorište? Za bilo koju namjenu - nenamjenski krediti i to sa fiksnom kamatnom stopom!
Slika
Ako imate ove osobine banke vam neće odbiti zahtjev za kredit. A možda čak dobijete i povoljnije uslove od onih u zvaničnoj ponudi. Koga to banke pokušavaju da dozovu sa svim onim silnim reklamama, bilbordima po gradu i banerima na web stranicama?
Slika
  Jedan od  preduslova za dobivanje kredita je kreditna sposobnost klijenta (dužnika, podnosioca zahtjeva za kredit).   Kreditni upitnik   Ako klijent nema dovoljna primanja ili neke druge potrebne uslove – tada banka može tražiti da se u kreditni proces uključi ili sudužnik ili žirant (jamac). Ko...
0 0