HTML

O nama

Mobilni bankar - gradimo i čuvamo povjerenje

Naši Mobilni bankari imaju dugogodišnje iskustvo u kreditnom posredovanju. Tokom proteklih jedanaest godina, putem naše usluge Mobilni bankar je realizovano preko 3.500 kredita, bez žalbi klijenata na naše usluge. Upravo su mnogobrojni zadovoljni klijenti naše najveće postignuće i najbolja preporuka, jer čuvamo njihov interes i gradimo povjerenje.

U 3 koraka do kreditaOdgovori na najčešća pitanja o usluzi Mobilni bankar

Pročitajte odgovore na najčešća pitanja o našim uslugama. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati pozivom, SMS porukom, porukama preko Vibera, WhatsApp-a ili putem e-maila. Također, možete ispuniti kontakt obrazac i mi ćemo Vas kontaktirati u što kraćem roku.
Brzo i lako aplicirajte za kredit, kreditnu karticu ili otvaranje računa u banci, bez nepotrebnih odlazaka u banku. Mobilni bankar će uštedjeti Vaše vrijeme i olakšati Vaše poslovanje sa bankom.
Slika 82

Ko je Mobilni bankar?

Mobilni bankar je osoba angažovana od strane banke. Naša besplatna usluga podrazumijeva pružanje detaljnih informacija o svim vrstama kredita i kartica koje Vas zanimaju, pomoć prilikom prikupljanja dokumentacije i ovjere zahtjeva, te dostavljanje dokumentacije u banku.

Kad i kako kontaktirati?

Naši Mobilni bankari su dostupni od 08h do 20h, 7 dana u sedmici. Možete nas kontaktirati pozivom, SMS porukom, porukama preko Vibera, WhatsApp-a ili putem e-maila. Također, možete ispuniti kontakt obrazac i mi ćemo Vas kontaktirati u što kraćem roku na način koji odaberete.

Je li stvarno ne trebam ići u banku?

Apliciranje za neki proizvod u banci podrazumijeva barem nekoliko odlazaka u banku. Kada koristite uslugu Mobilni bankar, u banku odlazite samo jednom – da preuzmete Vaš novac ili karticu.

Je li moguće da su usluge besplatne?

Usluga Mobilnog bankara je za klijente potpuno besplatna. Pored ove glavne pogodnosti, naša usluga Vam zapravo štedi vrijeme i novac, jer nema nepotrebnih izlazaka sa posla kako biste čekali u redu u banci.

Koliko su moji podaci sigurni ako koristim usluge Mobilnog bankara?

Kratko i jasno – Vaši podaci su zaštićeni Zakonom o zaštiti ličnih podataka i čuvanju Bankarske tajne. Mobilni bankar od Vas nikada neće tražiti podatke koji nisu relevantni za sam proces apliciranja za traženi proizvod. Svi podaci koje razmijenite sa Mobilnim bankarom tokom naše saradnje smatraju se strogo povjerljivim.

Slika 84

Zašto koristiti usluge Mobilnog bankara? Mogu i sam otići u banku.

Svakom klijentu pristupamo pojedinačno, i pomažemo pronaći najbolje rješenje u Vašem interesu. Čitav proces apliciranja činimo jednostavnijim i jasnijim, jer umjesto Vas prikupljamo potrebnu dokumentaciju i pomažemo prilikom ovjere zahtjeva. Dajemo transparentne i potpune informacije, bez skrivenih troškova i naknada. Naš posao se ne završava Vašim preuzimanjem novca ili kartice – ostajemo Vam na raspolaganju za bilo kakvu dodatnu pomoć u vezi vašeg poslovanja sa bankom

0 0