HTML

Mobilni bankar - blog

Stambeni krediti sa fiksnom i promjenjivom ks

 

20.07.2022 15:39
Slika
Planirate li kupovinu stana ili kuće – obratite se za uslugu Mobilni bankar i lakše realizujte hipotekarni stambeni kredit sa fiksnom ili promjenjivom ks. Promjenjiva od 1,89, fiksna od 2,99.

Planirate li kupovinu stana ili kuće – obratite se za uslugu Mobilni bankar i lakše realizujte hipotekarni stambeni kredit sa fiksnom ili promjenjivom ks.

Krediti sa promjenjivom ks


Ponuda ne vrijedi od 01.01.2023.godine.     USKORO OBJAVLJUJEMO NOVU PONUDU OVDJE
- do 25 godina otplate
- do 600.000 KM
- promjenjiva NKS od 1,89%

EKS 2,08% (EKS – efektivna kamatna stopa je izračunata za promjenjivu kamatnu stopu na iznos 600.000 KM i period otplate 120 mjeseci. U izračun EKS je uključena kamatna stopa na kredit, naknada za vođenje kreditnog računa, trošak kupovine mjenica, trošak osiguranja i ostali troškovi konstituisanja hipoteke.)

 


Krediti sa FIKSNOM ks

- do 15 godina otplate
- do 600.000 KM
- fiksna NKS od 2,99%

EKS 3,21% (EKS – efektivna kamatna stopa je izračunata za promjenjivu kamatnu stopu na iznos 600.000 KM i period otplate 60 mjeseci. U izračun EKS je uključena kamatna stopa na kredit, naknada za vođenje kreditnog računa, trošak kupovine mjenica, trošak osiguranja i ostali troškovi konstituisanja hipoteke.)

 

 

Kada govorimo o stambenim kreditima, dvije su osnovne vrste koje trebamo razlikovati. Prema tome, stambeni kredit može biti sa hipotekom ili bez hipoteke. Od toga o kojoj vrsti kredita se radi, zavise mnoge stvari, a prije svega maksimalni iznos kredita i rok otplate. I sama procedura apliciranja je različita, ali uz besplatnu uslugu Mobilni bankar, dobivanje stambenog kredita nikad nije bilo jednostavnije.


Uslovi za apliciranje za stambene kredite su u suštini isti kao i za sve ostale vrste kredita – stalni radni odnos, redovna mjesečna primanja i uredna kreditna historija. Klijenti koji ispunjavaju navedene uslove mogu aplicirati za stambene kredite jednako kao za nenamjenske.

Možete kontaktirati naše Mobilne bankare za sve dodatne informacije i provjeriti sve što Vas zanima. Naša besplatna usluga podrazumijeva i pomoć prilikom prikupljanja dokumentacije, ovjere zahtjeva, procjene nekretnine, kao i organizovanje potpisivanje ugovora o hipoteci i sve ostalo što je potrebno kako što lakše riješili Vaše stambeno pitanje.


Pročitajte i:
Nenamjenski krediti sa FIKSNOM ks
Šta je administrativna zabrana a šta trajni nalog
O usluzi Mobilni bankar
Dostupni smo svaki dan, 7 dana u sedmici, pozivom, SMS porukom, porukama preko Vibera, WhatsApp-a, Facebook-a ili putem e-maila. Također, možete ispuniti kontakt obrazac i mi ćemo Vas kontaktirati u što kraćem roku.
 
Ovo može biti korisno i drugima - podijelite objavu. 

0 0