HTML

Mobilni bankar - blog

Računi za mlade - 0,00 KM

 

06.02.2022
Slika
 
U ponudi je besplatan paket usluga za mlade od 15 do 26 godina koji nisu u radnom odnosu. Savršeno za srednjoškolce i studente, jer već imaju potrebu za bankarskim uslugama, koje im obezbjeđujemo bez ikakvih dodatnih troškova.

Paket usluga uključuje:

Tekući račun – vlastiti račun u banci i debitna kartica
Više nema potrebe za gotovinom. Karticom plaćate robe i usluge bilo gdje – beskontaktno plaćanje u pokretu. Odlična pokrivenost mreže bankomata za trenutke kada se ipak ne može bez nešto gotovine. Dopuna stanja na računu mobilnog uređaja. Kupovina na internetu. Sve što zamislite.

Mobilno bankarstvo – smartphone aplikacije
Brzo i jednostavno instaliranje i korištenje. Bez čekanja u redovima. Plaćanje svih vrsta naloga i uplatnica – za članarine u omiljenom sportskom klubu, za upis na fakultet i sve ostalo.

Bankarstvo na Viberu
Slanje i primanje novca od bilo koga u imeniku. Pregled stanja računa i posljednjih transakcija.

SMS usluga
Provjera stanja računa putem SMS-a.

Izvod po tekućem računu
Na svakom bankomatu možete dobiti pregled svih transakcija u mjesecu (izvod).

Trajni nalog
Plaćanje koje trebate obavljati svaki mjesec – sada putem trajnog naloga. Određeni datum u mjesecu iznos koji je potreban će se uplaćivati na račun po Vašem izboru.

Tekući račun sa besplatnim paketom usluga možete jednostavno otvoriti. Kontaktirajte naše mobilne bankare za više informacija. U banku odlazite samo jednom – da preuzmete Vašu karticu. Do besplatnog paketa usluga uz besplatnu uslugu Mobilnog bankara!


Ovo može biti korisno i drugima - podijelite objavu.
0 0