HTML

Mobilni bankar - blog

Nenamjenski krediti

 

31.01.2022
Slika
 

Već smo ranije pisali o tome koje su prednosti usluge Mobilni bankar – besplatna usluga koja Vam štedi vrijeme i novac, olakšava Vaše poslovanje sa bankom i omogućava da na jednostavniji način dođete do željenog kredita, kreditne ili debitne kartice.

Kod nenamjenskih kredita ne treba dokaz o namjeni sredstava – novac se isplaćuje na Vaš račun i njime raspolažete po svom nahođenju.  Tu spadaju: gotovinski krediti, nenamjenski krediti za refinansiranje postojećih zaduženja, kao i hipotekarni nenamjenski krediti.Zbog jednostavnosti apliciranja, svakako da su najzastupljeniji gotovinski krediti i krediti za refinansiranje postojećih zaduženja.

Pogotovo su dakle aktuelni krediti za refinansiranje – jer Vam omogućavaju da više postojećih zaduženja (kredita, kreditnih kartica) objedinite u jedan i pri tome dobijete i dodatna novčana sredstva koja se uplaćuju na Vaš račun. Time oslobađate Vaš mjesečni budžet, ali i pojednostavljujete rukovođenje istim, jer ste nekoliko rata zamijenili samo jednom.

Kod gotovinskih kredita, cjelokupan iznos odobrenih sredstava se isplaćuje na Vaš račun, bez mogućnosti zatvaranja postojećih zaduženja.

Kada stupite u kontakt sa našim Mobilnim bankarima, zajedno ćemo analizirati Vaša zaduženja i finansijsku situaciju, te ćemo Vam ponuditi nekoliko mogućih rješenja, ukoliko se ispunjavaju uslovi za apliciranje.

Možete nas kontaktirati svaki dan, 7 dana u sedmici, pozivom, SMS porukom, porukama preko Vibera, WhatsApp-a ili putem e-maila. Također, možete ispuniti kontakt obrazac i mi ćemo Vas kontaktirati u što kraćem roku.

 

Slika 66
0 0