HTML

Mobilni bankar - blog

Kreditno posredovanje

 

06.02.2022
Slika
 

Ne gubite vrijeme obilazeći banke, mi banku dovodimo Vama


Tim moj-bankar.ba pruža uslugu Mobilni bankar već jedanaest godina, te važimo za tim sa najviše iskustva i najviše uspješno riješenih predmeta. Kreditno posredovanje u BiH je počelo sa nama.

Kreditno posredovanje u zemljama EU

Model kreditnog posredovanja u svijetu postoji već godinama.  U Njemačko se  preko 60% kredita građanstvu plasira preko specijalizovanih  agencija-službenih vanjskih kanala prodaje banaka. U isto vrijeme, u Velikoj Britaniji taj broj  dostiže skoro 80%, a u Italiji je jako razvijeno franšizno poslovanje banaka.

Razlog za takav trend financijskih tržišta u prvom redu je želja samih banaka da klijentima ponude profesionalniju i persolizovanu uslugu uz veliku uštedu vremena.


Snaga agencijskog posredovanja ogleda se se u tzv. čistim ili destiliranim informacijama koje, oslobođene od raznih marketinških trikova, omogućuju donošenje brzog i tačnog zaključka o mogućoj realizaciji kredita u nekoj od banaka.

Gubite vrijeme i novac pokušavajući odgonetnuti koji kredit je uistinu idealan baš za Vas? Kontaktirjate nas.


Jeste li znali?

Naš tim Mobilnih bankara ima dugogodišnje iskustvo na koje se možete osloniti, te zahvaljujući stručnom odabiru – možete čak i uštedjeti prilikom izbora nenamjenskih ili stambenih kredita. Naša usluga Mobilni bankar  podrazumijeva potpune informacije, bez skrivenih stavki, koje klijentu omogućavaju donošenje najbolje odluke.

Usluga Mobilni bankar za klijente je potpuno besplatna.  

Uz moj-bankar.ba  – sve na jednom mjestu

Naš koncept “sve na jednom mjestu” najvrjednija je usluga koju nudimo našim klijentima. Informacije o svim kreditnim linijama, pomoć kod dobivanja i popunjavanja svih potrebnih obrazaca i detaljna komunikacija s klijentom sve do isplate u banci, najbolja je garancija  za dugoročno partnerstvo u planiranju finansijskih aktivnosti.  Svi klijenti koji su u prošlosti koristili naše usluge a kojima ponovo zatreba kredit – ponovo se obraćaju nama, jer su uz nas sigurniji i imaju povjerenje.

Kreditno posredovanje

Kakve uslove za kredit možete dobiti? Koja je opcija bolja? Koji način otplate odabrati, ako je izbor na Vama? Za koju kreditnu karticu se odlučiti? Posvjetujte se sa nama i mi ćemo Vam pružiti informacije koje će Vam omogućiti da donesete ispravnu odluku.

Možemo brzo dati pouzdane odgovore na Vaša pitanja. Iskoristite obrazac za upit ili nas jednostavno nazovite.

Na kraju

Uslugu Mobilni bankar – besplatno kreditno posredovanje od MOJ-BANKAR.BA tima možete zatražiti u gradovima: Sarajevo, Vitez, Travnik, Novi Travnik, Busovača, Kiseljak, Fojnica, Donji Vakuf, Bugojno.

Mobilni bankar će Vam prezentovati uvijek više mogućih rješenja za Vaše nedoumice, a na Vama je da odaberete šta je za Vas najbolje. 

Ukoliko Vam treba: kredit, debitna ili kreditna kartica, transakcijski račun, internet bankarstvo – Mobilni bankar je  tu za Vas. Pozovite Mobilnog  bankara i poslujte u prostoru i u vrijeme kako Vama odgovara.

Za bilo koji proizvod ili uslugu – više ne morate odlaziti do banke.  Neka banka dođe Vama! Besplatna usluga Mobilni bankar je najjednostavnija uz MOJ-BANKAR.BA tim.


Ovo može biti korisno i drugima - podijelite objavu.
0 0