O nama

Odgovri na pitanja o usluzi Mobilni bankar - moj-banakr ba

Mi gradimo i čuvamo povjerenje

Moj-bankar.ba – vaš Mobilni bankar. Iza sebe imamo dugogodišnje iskustvo u kreditnom posredovanju i savjetovanju. Za deset godina uspješno smo posredovali u preko 2500 odobrenih kredita – bez ijedne žalbe na našu uslugu. Mnogobrojni zadovoljni klijenti su najbolja preporuka, jer mi čuvamo njihov interes i gradimo povjerenje… Kreditno posredovanje vršimo na najvišem mogućem nivou.

Odgovori na najčešća pitanja o usluzi Mobilni bankar

Ovdje su neki od odgovora na najčešća pitanja. A za sve što Vas dodatno zanima – kontaktirajte Mobilnog bankara i zakažite sastanak u vrijeme i mjesto kako Vama odgovara. Lakše i brže do željenog kredita uz besplatne usluge Mobilnog bankara. Usluge banke bez nepotrebnih odlazaka u banku!

Ko je Mobilni bankar?

Mobilni bankar (DSA – Direct sales agent) je osoba koja radi za banku na terenu. Zakažite sastanak u vrijeme i na mjestu kako Vama odgovara. Usluge banke bez nepotrebnih odlazaka u banku.


Je li stvarno ne trebam ići u banku?

Ako koristite uslugu Mobilnog bankara onda u banku odlazite samo jednom i to kada je sva procedura završena – odlazite u banku da potpišete ugovor i preuzmete novac (ako ste podizali kredit)  ili karticu.

Koliko su moji podaci sigurni ako koristim usluge Mobilnog bankara?

Naši Mobilni bankari su profesionalci sa iskustvom. Mobilni bankar neće tražiti od klijenta nikakve druge podatke sem onih koji su potrebni prilikom popunjavanja kreditnog zahtjeva.
Naši mobilni bankari su potpisali izjavu o povjerljivosti podataka, tako da se svi podaci o klijentima, do koji mobilni bakari dođu prilikom rada, tretiraju kao poslovna tajna. Dakle, podaci klijenata su potpuno sigurni.

Kad i kako kontaktirati?

Naši Mobilni bankari su dostupni svaki dan od 8 do 20 i tada ih možete možete kontaktirati pozivom, SMS porukom, porukom putem viberom, emailom ili popunjavanjem kontakt obrasca


Kako je moguće da su usluge besplatne?

Uslugu ne naplaćujemo od klijenta jer smo plaćeni od strane banke – iz njihovih sredstava. Naša usluga klijentima dodatno štedi vrijeme i novac, jer klijent neće morati obilaziti banke tražeći ponude…

Zašto koristiti usluge Mobilnog bankara kad mogu i sam otići u banku?

Svakom klijentu pristupamo odgovorno i pronalazimo najbolje rješenje u interesu klijenta. Uz naše usluge, realizacija kredita je jednostavnija i jasnija.  Mi vam pomažemo u skupljanju dokumentacije, unaprijed sve provjerimo i time vam štedimo vrijeme koje biste potrošili na obilazak banaka.  Detaljno vam objašnjavamo koje su vaše stvarne obaveze uz kredit, navodimo sve troškove koje možete očekivati prilikom realizacije i otplate kredita

Srce u katancu - simbolizuje poverenje koje Mobilni bankar izgrađuje