Krediti

mobilni bankar - krediti

Mobilni bankar Vam pomaže pronaći pravi kredit

Tim moj-bankar.ba ima dugogodišnje iskustvo i odnos prema klijentima koji su razlog sve veće potražnje za besplatnim uslugama naših Mobilnih bankara. Mobilni bankar je susretljiv, strpljiv, te će na Vaša pitanja odgovoriti na najbolji, najrazumljiviji i najjasniji način. Pomoći ćemo da izaberete kredit u skladu sa Vašim realnim mogućnostima. Zakažite sastanak u vrijeme i na mjestu kako Vama odgovara. Moj bankar ba – Vaš Mobilni bankar.

Najtraženije vrste kredita

Refinansiranje

Krediti za refinansiranje postojećih zaduženja – jedan ili više kredita refinansirate  iz novog kredita – zatvorite više kredita ili kartica uz mogućnost dobivanja i dodatnih keš sredstava.

Keš krediti

Isplata u gotovini, bez mogućnosti zatvaranja postojećih zaduženja. Potražimo gotovinski kredit koji odgovara Vašim potrebama. Naravno, uz  besplatne usluge naših Mobilnih bankara.

Ponuda vrijedi za klijente svih banaka, za osobe zaposlene u javnim institucijama (budžet) i firmama koje su registrovane kao doo, te za penzionere.

Stambeni krediti bez hipoteke

Namijenjeni su za kupovinu nekretnine (najčešće stana ili kuće) i nije potrebna hipoteka. Odobravaju se na max. iznos 50.000 KM i rok otplate do 10 godina. Procedura je jednostavna, a postupak ubrzan. Iznos odobrenog kredita se uplaćuje na račun prodavca nekretnine. Sa nama je jednostavnije!

Stambeni hipotekarni krediti

Namijenjeni za kupovinu nekretnine uz uslov obezbjeđenja upisane hipoteke. Pod hipoteku se može upisati nekretnina koja je predmet kreditiranja (koju klijent kupuje kreditom). Čitav postupak podnošenja zahtjeva za hipotekarni kredit je mnogo jasniji i jednostavniji uz usluge naših Mobilnih bankara.

Prvi put sam koristio uslugu mobilni bankar kad sam otvarao račun u banci. Shvatio sam već tada koliko to štedi vrijeme, pa sam se obratio za uslugu i kada sam trebao kredit. Provjereno i pouzdano! (Davor, 31 god, Busovača)