Krediti

Mobilni bankar - gotovinski, refinansiranje i stambeni krediti

Mobilni bankar Vam pomaže pronaći pravi kredit

Tim moj-bankar.ba ima dugogodišnje iskustvo i odnos prema klijentima koji su razlog sve veće potražnje za besplatnim uslugama naših Mobilnih bankara. Mobilni bankar je susretljiv, strpljiv, te ćena Vaša pitanja odgovoriti na najrazumljiviji i najjasniji način. Pomoći ćemo da izaberete kredit u skladu sa Vašim realnim mogućnostima. Zakažite sastanak u vrijeme i mjesto kako Vama odgovara. Moj bankar ba – Vaš Mobilni bankar.

Najtraženije vrste kredita

Refinansiranje

Krediti za refinansiranje postojećih zaduženja – jedan ili više kredita refinansirate  iz novog kredita – zatvorite više kredita ili kartica uz mogućnost dobivanja i dodatnih keš sredstava.

Keš krediti

Isplata u gotovini, bez mogućnosti zatvaranja postojećih zaduženja. Potražimo gotovinski kredit koji odgovara Vašim potrebama. Naravno, uz  besplatne usluge naših Mobilnih bankara.

Primjeri rata za najčešće iznose kredita i rokove otplate sa kontakt podacima Mobilni bankar i moj bankar ba

Ponuda vrijedi za klijente svih banaka i za osobe zaposlene u:

  • javnim institucijama (budžet)
  • firmama koje su registrovane kao doo

Iznos u pojedinačnim slučajevima zavisi od visine primanja, godina starosti, te prethodne kreditne historije.

Stambeni krediti bez hipoteke

Namijenjeni su za kupovinu nekretnine (najčešće stana ili kuće) i nije potrebna hipoteka. Odobravaju se na max. iznos 50.000 KM i rok otplate do 10 godina. Procedura je jednostavna, a postupak ubrzan. Iznos odobrenog kredita se uplaćuje na račun prodavca nekretnine. Sa nama je jednostavnije!

Stambeni hipotekarni krediti

Namijenjeni za kupovinu nekretnine uz uslov obezbjeđenja upisane hipoteke. Pod hipoteku se može upisati nekretnina koja je predmet kreditiranja (koju klijent kupuje kreditom). Čitav postupak podnošenja zahtjeva za hipotekarni kredit je mnogo jasniji i jednostavniji uz usluge naših Mobilnih bankara.

Primjeri rata za stambeni hipotekarni kredit i kontakt podaci Mobilni bankar tj moj bankar ba

Besplatnu uslugu Mobilnog bankara realizujete nanačin kako Vama odgovara:

  1. Zatražite putem emaila informacije o vrsti i iznosu kredita koji Vas zanima i naš Mobilni bankar će Vam poslati potrebne informacije kao i formulare za kredit. Kada formualre popunite Mobilni bankar će ih odnijeti u Vaše računovodstvo na ovjeru, a zatim predati u banku. Vi idete u banku samo na jednom, na kraju – odlazite da potpišete ugovor i preuzmete ono za što ste aplicirali…
  2. Zakažite sastanak sa Mobilnim bankarom u vrijeme i na mjestu kako vama odgovara , pa čak i nakon radnog vremena banke. Na sastanku možete dobiti sve potrebne informacije (iznos, rok otplate, visina rate, troškovi…) i potrebne formulare.

Usluge Mobilnog bankara su besplatne.

Zašto je kredit odbijen?

(najčešći razlozi…)