Računi za mlade – 0 KM naknada

racuni za mlade

                U ponudi je besplatan paket usluga za mlade od 15 do 26 godina koji nisu u radnom odnosu. Savršeno za srednjoškolce i studente, jer već imaju potrebu za bankarskim uslugama, koje im obezbjeđujemo bez ikakvih dodatnih troškova.

                Paket usluga uključuje:

  • Tekući račun – vlastiti račun u banci i debitna kartica

Više nema potrebe za gotovinom. Karticom plaćate robe i usluge bilo gdje – beskontaktno plaćanje u pokretu. Odlična pokrivenost mreže bankomata za trenutke kada se ipak ne može bez nešto gotovine. Dopuna stanja na računu mobilnog uređaja. Kupovina na internetu. Sve što zamislite.

  • Mobilno bankarstvo – smartphone aplikacije

Brzo i jednostavno instaliranje i korištenje. Bez čekanja u redovima. Plaćanje svih vrsta naloga i uplatnica – za članarine u omiljenom sportskom klubu, za upis na fakultet i sve ostalo.

  • Bankarstvo na Viberu

Slanje i primanje novca od bilo koga u imeniku. Pregled stanja računa i posljednjih transakcija.

  • SMS usluga

Provjera stanja računa putem SMS-a.

Na svakom bankomatu možete dobiti pregled svih transakcija u mjesecu (izvod)

  • Trajni nalog

Plaćanje koje trebate obavljati svaki mjesec – sada putem trajnog naloga. Određeni datum u mjesecu iznos koji je potreban će se uplaćivati na račun po Vašem izboru.

Tekući račun sa besplatnim paketom usluga možete jednostavno otvoriti. Kontaktirajte naše mobilne bankare za više informacija. U banku odlazite samo jednom – da preuzmete Vašu karticu. Do besplatnog paketa usluga uz besplatnu uslugu Mobilnog bankara!

kontakt mobilni bankar

Podijeli ovaj članak na Facebooku sa svojim prijateljima i poznanicima.