Krediti za penzionere

kredit za penzionere

                Krediti su penzionere se u nekoj mjeri razlikuju od standardne ponude koja se odnosi na klijente koji su u radnom odnosu. Što se tiče samih iznosa kamatnih stopa, tu nema nikakve razlike – radi se o maksimalnom iznosu kredita za koji se može aplicirati i roku otplate.

Uslovi za apliciranje

                Pored uslova koji se odnose na sve kategorije stanovništva, a to su redovna primanja i uredna kreditna historija, za penzionere važi i slijedeće – stalno rješenje penziji/invalidnini, maksimalno opterećenje primanja je do 33%, te da zbir godina starosti i roka otplate ne smije prelaziti 75 godina.

Krediti za refinansiranje i keš krediti

                Penzioneri uglavnom mogu aplicirati za nenamjenske kredite, od kojih su najčešći krediti za refinansiranje postojećih zaduženja i keš krediti. Uz apliciranje se može raditi i prijenos primanja, uz otvaranje posebnog paketa usluga za penzionere.

prikaz anuiteta - kredit za openzionere
Napomena: Ponuda vrijedi do 31.03.2022.

Obratio sam se mobilnom bankaru za kredit i sve riješeno za 3 (tri) dana. Vjerujte, nisam poznavao ni njega niti bilo koga iz te banke, ali sam se uvjerio da je zaista sve profesionalno, odgovorno i transparentno. Hvala im i lijep pozdrav!
(Mirsad, 62 god, Travnik)

Informišite se o svim ostalim detaljima i provjerite da li ispunjavate uslove za apliciranje. Koristeći besplatnu uslugu Mobilni bankar, možete dobiti sve detaljne informacije, iz udobnosti Vašeg doma.

Možete nas kontaktirati svaki dan, 7 dana u sedmici, pozivom, SMS porukom, porukama preko Vibera, WhatsApp-a, Facebook-a ili putem e-maila. Također, možete ispuniti kontakt obrazac i mi ćemo Vas kontaktirati u što kraćem roku.