Stambeni krediti od 1,89%

stambeni krediti

Samo od 28.5.2021. do 31.12.2021.godine!  Stambeni krediti po  k.s. od 1,89%!

Bez naknade za obradu!

Podnošenje zahtjeva za stambeni kredit za klijente zna biti komplikovano. Naravno, uz usluge Mobilnog bankara – sve je jednostavnije i jasnije. 
Stambeni krediti maksimalnog iznosa do 600.000 KM i sa maksimalnim rokom otplate do 25 godina. Za kredite do 15 godina u ponudi je opcija sa fiksnom kamatnom stopom.  Krediti su namijenjeni za:
– kupovinu stambene jedinice (stana ili kuće)
– refinansiranje već postojećeg stambenog kredita u drugoj finansijskoj instituciji

Kreditni upitnik za uslugu Mobilni bankar

Kupujete li kuću ili stan kontaktirajte Mobilnog bankara i saznajte detalje o ponudi, te čitav postupak podnošenja i realizacije Vašeg zahtjeva. Garantovano ćete biti zadovoljni uslugom Mobilnog bankara, jer imate mogućnost da se detaljno informišete o svemu što Vas zanima i to u vrijeme i mjesto kako Vama odgovara.  Korištenjem usluge Mobilnog bankara nećete doći u situaciju da bacite  600 – 900 KM za notarski ugovor, jer Vas notaru šaljemo tek kada kredit bude odobren.

Mobilnog bankara možete kontaktirati svakim danom, sedam dana u sedmici, od 08,00 do 20,00, te zakazati sastanak za više informacija. Od Mobilnog bankara možete dobiti sve potrebne formulare, te tačan izračun za opcije za koje iskažete interes.  
Mobilni bankar – štedi Vaše vrijeme i Vaš novac. 
Odmah možete popuniti kontakt obrazac.