Razlika je očigledna

biljka raste iz novca

Kredit koji već neko vrijeme otplaćujete, koji ste dobili po određenoj kamatnoj stopi, koji ste uzeli u žurbi ne gledajući druge opcije, ne računajući sve troškove i ukupni dug koji vraćate – to je kredit koji se apsolutno isplati refinansirati.

Čak iako ste vodili računa o svim ovim stvarima, velike su šanse da danas možete dobiti dosta povoljnije uslove za refinansiranje kredita koji ste podigli prije par godina. Sve to možete saznati jednostavnim kontaktiranjem naših Mobilnih bankara, koji će u obzir uzeti sva Vaša postojeća zaduženja te zajedno sa Vama pokušati pronaći najpovoljnije rješenje prilagođeno Vašim finansijskim sposobnostima.

Nerijetko se dešava da klijentima nije rečeno ni koji je ukupni dug koji se vraća po kreditu, koji je iznos polise osiguranja koju su platili i mnoge stvari koje Vam i neće biti rečene ukoliko sami ne pitate za njih. S druge strane, prilikom razgovora sa našim Mobilnim bankarima ćete dobiti sve potrebne informacije za donošenje informisane odluke o daljem postupanju.

Ukoliko se ispostavi da Vam se postojeća zaduženja isplati refinansirati, imaćete svu našu podršku tokom cjelokupnog postupka, čak i u pripremi dokumentacije, koju ćemo umjesto Vas i predati u banku.

Kreditni upitnik - kontakti

Naš cilj je Vaše zadovoljstvo našom uslugom, s toga možete biti sigurni da će sve što se uradi biti u Vašu korist. Najbolji pokazatelj toga je dobar odnos koji imamo sa klijentima i nakon završene procedure apliciranja, u što se sami možete uvjeriti ispunjavanjem jednostavnog kreditnog upitnika.